Czekoladowe
Lody soft o smaku czekoladowym przeznaczone dla wszystkich rodzajów maszyn do lodów. Charakteryzują się delikatną, kremową konsystencją i wyjątkowo intensywnym smakiem. Dodatek opatentowanego kompleksu oligosacharydów zapewnia wiele korzyści dla naszego organizmu, wspierając rozwój pozytywnych bakterii probiotycznych.
Sposób użycia: 2,5 kg mieszanki lodowej wymieszać z 5 l zimnej wody pitnej, używając rózgi cukierniczej lub miksera. Otrzymaną mieszankę odstawić na 20 minut w chłodne miejsce, a następnie ponownie zamieszać i wlać do zbiornika maszyny do lodów, cedząc przez drobne sito.
*kolor na zdjęciach może odbiegać od rzeczywistego.
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu, w temperaturze nie wyższej niż 24°C i wilgotności względnej nie przekraczającej 75%.
Opakowanie jednostkowe: 2,5 kg
Opakowanie zbiorcze: 5 x 2,5 kg
Na życzenie klienta: worek 4-warstwowy z wkładką polietylenową, 10 kg